Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Petprint - szőrös kedvenceknek

Ezek az oldalak azoknak szólnak, akik egy egészen különleges szeretetet és ragaszkodást engedtek be az életükbe. Ők, akik egy háziállat gondos gazdájává váltak. Azt hiszem, minden felelős gazdi egyetért velünk abban, hogy a nagy kötöttség, a sok-sok gondoskodás meghálálja magát. Kedvencünk örökre beférkőzik szívünkbe és igazi családtaggá tud válni. 

Magadra ismertél? Akkor nézz körül nálunk és merülj el a szívhez szóló tappancsos ajándéktárgyak között. 

Nem készítettél még Petprint nyomokat? Pedig az az első lépés! 

Mi az a Petprint?  

Kívülről egy házikó doboz, amely sok kincset rejt. Van benne:

- 2 db Petprint kendő, amellyel átkenheted kedvenced mancsát

- 8 db speciális karton, amelyen mint egy varázslat, megjelenik a mancs részletes lenyomata

- Petprint leporello képtartó, amelybe a kivágott nyomokat beragaszthatod. Fotókat is tehetsz mellé, van benne hely bőven.

- Ismertető mancsnyom készítéshez

2 lépésben örök emléket készíthetsz hű társadról legyen az kutya (bármilyen fajta), cica, tengerimalac vagy hörcsög. Más állatokon nem teszteltük, de nyugodtan tehetsz egy próbát!

FONTOS! Mi a Petprintnél a felelős állattartást támogatjuk, ezért kiemelten fontos számunkra, hogy a nyomkészítés semmilyen kárt ne okozzon szőrös kedvencednek. A Petprint nedves törlőkendő teljesen állatbarát, eredetileg emberi felhasználásra tervezték. De nagyon szuperul működik kisállatokon is :)

Itt muszáj felhívjuk a figyelmet arra is, hogy ugyan a nyomatkészítés nagyon egyszerű (mancstörlés, kartonra lépés) és jó móka, de mindig az alany érdekeit, hangulatát tartsd szem előtt.