Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bambinoprint készlet

Mielőtt elmerülnél a színes, ötletes ajándékok közötti böngészésben, nézd meg a Bambinoprint készletet. Itt kezdődik minden!

  

A Bambinoprint készlet egyedi Magyarországon több szempontból is:

- bababarát, mert nem festékezed össze az (újszülött) baba bőrét

- mamabarát ugyanezen ok miatt :)

- környezetbarát, mert nincs műanyag összetevő. A nyomok kartonlapra készülnek. 

- egy készlettel (a talp és tenyér méretétől függően) akár 10-14 nyom is elférhet.

- szinte nincs korhatár, az A5 méretű kartonokra minden baba talp- illetve tenyérmyoma elfér

Hogyan tudsz Bambinoprint nyomot készíteni? 

- speciális olajozott kendő segítségével a szintén speciális hófehér kartonon tudod Te magad megörökíteni kisbabád apró lábának és kezének lenyomatait. 

- baba talpát/tenyerét gyengéden áttörölve a karton sorszámozott oldalára lenyomva készülnek el a nyomok pár perc alatt.

A varázslat lényege: 

a kendők olajos tapintásúak, nem tartalmaznak festéket. A Bambinoprint készletben található speciális sorszámmal ellátott karton érzékeny a kendőre.

    

Milyen színűek lesznek a nyomok? 

pink ÉS világoskék nyomokat is készíthetsz egyetlen készlettel: nem kell választanod. Így nyugodtan viheted ajándékba akár babaváró buliba is (babyshower) akkor is, ha nem derült még ki a kisbaba neme.

Nem tudsz hibázni  smiley Ráadásul családi nyomokat is lehet készíteni a többféle színből.

- a szürke változattal pedig az új hófehér kartonlapra trendi és elegánsan visszafogott nyomokat készíthetsz. Ebben a készletben ugyan szintén 2 kendőt találsz, de ne feledd, hogy mindkettő szürke színű nyomokat eredményez!

Egy készlettel több nyomot? 

- igen és ezeket kivágva elhelyezheted a születési printen kiegészítve a baba adataival vagy ráragaszthatod őket a 2db levelezőlapra. Természetesen ezekre a kiegészítőkre fotót is tehetsz, a nyomokból pedig juthat a babanaplódba (babanaplót nem tartalmaz a készlet).


Látod, mennyi lehetőséget rejt egy Bambinoprint készlet?

    

Mekkora babának lehet nyomot készíteni? 

A karton mérete A5 (148x210mm), így bátran állíthatjuk, hogy bármely csecsemő nyoma ráfér, de nagyobb, többéves gyermekeké is megörökíthető akár.  Ha nem vagy biztos benne, mérd le a baba/gyerek/felnőtt kezét/talpát.

Ajándéktárgy Bambinoprint nyomokkal? 

A Bambinoprint készlet az első lépés ahhoz is, hogy bármilyen ajándéktárgyat rendelj webáruházunk kínálatából. Ne feledd, hogy ez nem kötelező eleme a mókának, csak egy lehetőség. A Bambinoprint készlet önmagában egy komplett, szép ajándék kismama családtagodnak, barátnődnek vagy magadnak :-)

A Bambinoprint készletekre 100% garanciát vállalunk. A részletekről bővebben itt vagy a logóra kattintva olvashatsz. 

Vettél már Bambinoprint készletet, de nagyobb kartonra, pótkendőre lenne szükség? Neked találtuk ki a Bambinoprint Követő Készletet. Ezt már nem csomagoltuk díszes dobozba, ezért ajándéknak nem javasoljuk.