Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Képek

A képeknél is a sokszínűségre törekszünk, így rendkívül sokféle keret, szín, elrendezés, méret és tartalom közül válogathatsz. Mi igyekszünk az elmosódásoktól megszabadítva, a lehető legjobb minőségben digitalizálni és a kérésednek megfelelő színűre varázsolni a nyomokat kiegészítve az általad választott vagy küldött szöveggel. Hozzáadjuk a kapott fotót, szöveget és már kész is! Ha rábólintottál, küldhetjük a fotólaborba :)

Babádról készült fotót küldheted az office@bambinoprint.eu címre (túl nagy fájl esetén bármelyik fájlküldő - wetransfer, toldacuccot stb. - megfelel) és mi elkészítjük a küldött anyagból a képet a babanyomokkal együtt. A látványt természetesen nyomtatás előtt e-mailben elküldjük, hogy változtatni tudj rajta, ha szükséges.

Egy dolgon nem változtatunk (kivéve, ha kifejezetten ezt kéred devil): a nyomok méretén. Így ha véletlenül egy nagyobb gyermek lenyomata méretben nem passzol a többi tartalommal együtt a kiválasztott keretbe, akkor felvesszük veled a kapcsolatot és megbeszéljük, hogy mi a legjobb megoldás.