Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bögrék

Kerámia bögre, fém bögre, üvegbögre, egyenes falú, latte, színes fülű? Csak választanod kell. Illetve nem kell. Rendelj minden típusból egyet picibabád nyomaival díszítve. Milyen legyen a lenyomat színe? Amilyet szeretnél :-)

A bögréknél is a sokszínűségre törekszünk, így választhatsz kéznyomos illetve tappancsos minta közül attól függően, hogy Te milyen nyomokat küldesz vissza picibabádtól. Mi igyekszünk azt az elmosódásoktól megszabadítva, a lehető legjobb minőségben digitalizálni és a kérésednek megfelelő színűre varázsolni kiegészítve az általad választott vagy küldött szöveggel. 

Egy dolgon nem változtatunk: a nyomok méretén. Így ha véletlenül egy nagyobb gyermek lenyomata nem férne rá a kiválasztott bögrére, akkor felvesszük veled a kapcsolatot. 

A termékek oldalán találsz egy "Bögre grafika" menüpontot, amire rákattintva látod a bögrék kiterített rajzát. Így talán könnyebb elképzelni, hogyan fog kinézni a kézhez kapott darab. 

Ne feledd, hogy mi egyedileg, kézzel készítünk el minden egyes terméket. Előfordul, hogy a grafika az egyiken 2mm-rel feljebb van, mint a másikon, de mindegyiknek lelke van  angel.

Rendezés: