Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Te itt jársz: > >

Rólunk

A Bambinoprint egy picike vállalkozás, melynek ötlete több, mint 10 éve született. Korábban, mint a kislányom, pedig ez egy klasszikus történet lenne: "A  gyermekem születése után nem tudtam az eredeti szakmámhoz visszatérni a versenyszférába, ezért belevágtam egy családi vállalkozásba..."

Szépen hangozna, de nem teljesen így történt. 

Családi, mert családtagok vagyunk. Az összefogásunk azonban nem csak ezen alapult, hanem szakmai szempontok alapján is: grafikus/fotós + informatikus + közgazdász/szervező. Összedobtuk a tudásunkat, majd rájöttünk, mennyi mindent meg kell még tanulnunk és ez a folyamat azóta is tart.

Mi  célunk? 

A cél az, hogy minél kreatívabb és színesebb módon lehessen a Bambinoprint készlettel örök emléket készíteni. Érdekes, hogy ez engem már azelőtt megfogott, hogy magam anyává váltam volna. Azóta csak még jobban olvadozok az aprócska babatalpak és gyűrött kis kezecskék láttán. Így már mondhatom, hogy ezt a vállalkozást nekem találták ki.

Remélem, ragadós a lelkesedésem és sok-sok Bambinoprint nyom születik általatok, amitől a nagyszülők, barátok és ti is meghatódtok újra és újra.

Vágjatok hát bele a nyomkészítésbe és ha elakadtok valamiben vagy úgy érzitek, hogy némi inspirációra lenne szükségetek, nézelődjetek honlapunkon vagy írjatok nekem.

 

Adrienn