Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Bögrék

Kerámia bögre, fém bögre, üvegbögre, egyenes falú, latte, színes fülű? Csak választanod kell. Illetve nem kell. Rendelj minden típusból egyet picibabád nyomaival díszítve. Milyen legyen a lenyomat színe? Amilyet szeretnél :-)

A bögréknél is a sokszínűségre törekszünk, így választhatsz kéznyomos illetve tappancsos minta közül attól függően, hogy Te milyen nyomokat küldesz vissza picibabádtól. Mi igyekszünk azt az elmosódásoktól megszabadítva, a lehető legjobb minőségben digitalizálni és a kérésednek megfelelő színűre varázsolni kiegészítve az általad választott vagy küldött szöveggel. 

Egy dolgon nem változtatunk: a nyomok méretén. Így ha véletlenül egy nagyobb gyermek lenyomata nem férne rá a kiválasztott bögrére, akkor felvesszük veled a kapcsolatot. 

A termékek oldalán találsz egy "Bögre grafika" menüpontot, amire rákattintva látod a bögrék kiterített rajzát. Így talán könnyebb elképzelni, hogyan fog kinézni a kézhez kapott darab. 

Ne feledd, hogy mi egyedileg, kézzel készítünk el minden egyes terméket. Előfordul, hogy a grafika az egyiken 2mm-rel feljebb van, mint a másikon, de mindegyiknek lelke van  angel.

Nézet:
Rendezés: