Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.900 Ft
Menny.:db

Nyomalbum - Anya+Apa+Kisbaba

3.900 Ft
Kapható választék:
Képkeret:
Színösszeállítás:
Menny.:db
Várható szállítás: 2022. október 12.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Ennél a képnél a grafika lényeg, a képkeretet pedig legördülő menüből tudod kiválasztani. A látványt Anya, Apa kéznyoma és a picibaba lábnyoma adja szív alakba rendezve. 

Az elrendezés tehát adott, bár lehet a két kéznyom csak az egyik szülőé is és a talpnyomok a babáé. Ötletes, ha ajándéknak szánod párodnak. Különböző színösszeállításokból tudsz választani a legördülő menüből, ezeket látod a mintaképeken is a hozzá illeszkedő kerettel. 

A feliratokat természetesen az általad megadottakra cseréljük, nem ragaszkodunk az Anya, Apa, baba neve felálláshoz.

Amennyiben határozott elképzelésed van az elrendezésről és a színárnyalatokról, kérünk írj emailt az office@bambinoprint.eu címre, mert ebben az esetben mindent részletesen leegyeztetünk és egyedi árajánlat készül számodra. 

A választható képkeretekről:

AMBI - 24x30cm méretű fehér műanyag, vékony keret üveg előlappal vízszintes elrendezésben MDF hátlappal kitámasztó nélkül.

ELEGANT -  24x30cm méretű fehér elegáns fehér fa keret csiszolt üveg előlappal és MDF hátlappal kitámasztó nélkül. Elrendezés: vízszintes.

Fontos információ, hogy amennyiben a hely engedi (a beékezett nyomoktól függ) teszünk még egy halványszürke keretet a nyomok köré paszpartu gyanánt. Tapasztalatunk szerint nagyon jól mutat. Nézd meg a képeken!

A képek árai keretenként változnak, de a nyomok színösszeállítása nem befolyásolja, hacsak nem egyedi kérésről van szó. Erről olvashatsz fent. 

FONTOS!

Mivel a szülők nyomai általában nem férnek rá a Bambinoprint készletben található A5 méretű kartonra, így ha ez valóban így van, akkor ne felejts el Bambinoprint követő készletet rendelni, amelyben 4db A4 méretű kartont találsz. Ez biztosan elegendő 2 felnőtt és 1 gyerek számára. 

A képek csak illusztrációk, képkereted saját kisbabád nyomaival érkezik majd (amennyiben visszaküldted nekünk a Bambinoprint készlettel készült nyomokat) visszaigazolt megrendelésed alapján.