Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Belvárosi átvevőpont nyílt

2019. 09. 04. 11:10:00
Belvárosi átvevőpont nyílt Újra gyarapodott a budapesti átvevőpontok sora. Hallottál már a Babagúzról? Esetleg a Lottirose-ról? Egy fantasztikusan jó lehetőséget takar mind a kettő márkanév. Vedd át belvárosi extrán kényelmes nyitvatartási idejükben a Bambinoprint készletet és nézz körül!

A Babagúz életre keltése egy anyuka álma volt évekkel ezelőtt, mára pedig egy nagyon népszerű szolgáltatássá nőtte ki magát. Babakocsi kölcsönzésnek indult, mára már a világjáró szülők kedvenc helye lett. Az utazás itt keződik és ér véget. Mindent lehet kölcsönözni, amire egy babával utazó családnak szüksége lehet. Mert kölcsönözni menő.

Vedd át előre megrendelt és kifizetett Bambinoprint készleted a Babagúz - Lottirose átvevőpontban a 1052 Budapest, Károly krt. 16. szám alatt. A bolt a belső udvarból nyílik, babakocsival is kényelmesen megközelíthető. Nyitvatartás: H-V 8:00 - 20:00

Megközelítés: Deák téri metrómegállótól pár perc séta illetve a 100E busz megállójából is 3 perc alatt elérhető a Deák Ferenc tér és az Astoria között.