Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Új Bambinoprint készletek - debabaKRAFT design

2021. 02. 28. 09:45:04
Új Bambinoprint készletek - debabaKRAFT design
Olyan újdonsággal készültünk, aminek a debabaKRAFT rajongóin kívül biztosan örül majd mindenki, aki különleges ajándékkal szeretné meglepni babát váró családtagját, barátját.

Olyan újdonsággal készültünk, aminek a debabaKRAFT rajongóin kívül biztosan örül majd mindenki, aki különleges ajándékkal szeretné meglepni babát váró családtagját, barátját. A Bambinoprint készletben nem csak 2db gyakorló kartont találtok (amelyeken persze továbbra is vissza lehet nekünk küldeni a jól sikerült nyomokat, hogy kreatív ajándéktárgyak készülhessenek belőlük), hanem egy debabaKARFT printet is.  A kiválasztott állatka pocakjára közvetlenül rányomhatjátok a kisbaba talpait (vagy kezét akár), mert ez a karton is érzékeny! Minden állatkához a hozzá illő színű kendőt csomagoltuk. 

Ez még nem minden, mert a dobozban megtaláljátok a kiválasztott állatka pihe-puha, ölelgetni való marokpárnáját is. Minden kisállatnak egyénisége van! Válaszd ki babát váró barátod kedvencét, hogy a baba érkezésekor a leginkább hozzá illő babaszoba dekorációt és pici babájának legkedvesebb barátját tudd átnyújtani neki. 

Nézz körül az újdonságok között és tedd a kosárba Barkát, az őzikét, Lellét, a nyuszit vagy bármelyiket a további 9 állatkát tartalmazó Bambinoprint készlet közül.