Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Garancia és elállási minta

 

Ezzel a logóval szeretnénk kifejezni, hogy mennyire hiszünk a Bambinoprint készlet sikerében. Tudjuk, hogy működik, hiszen mi magunk is többszázszor próbáltuk. Sejtheted, hogy a környezetünkben születő babák nem maradnak Bambinoprint nyom nélkül.

 

Mielőtt érvényesíteni szeretnéd a 100%-os garanciát, az alábbiakra legyél figyelemmel:

  • Biztosak vagyunk benne, hogy általában körültekintően vásárolsz. Tedd ezt most is és olvasd el a leírásokat illetve nézd meg bátran a filmünket is.
  • Ha megvásároltad webáruházunkban a Bambinoprint készletet és meggondoltad magad, de még nem bontottad ki, akkor a kézhezvételtől számított 14 napon belül gyakorolhatod az elállás jogát. Erről bővebben lejjebb olvashatsz. 
  • Ha érvényes rád a fenti pont, de már kibontottad a készletet, azonban a tartalma hiánytalan és sértetlen, akkor 90%-os visszatérítést kapsz, amennyiben visszaküldöd nekünk a teljes csomagot szintén 14 napon belül. Ne feledd, hogy a visszaküldés díja téged terhel.
  • Ha a webáruházban megrendelt készletet már használtad a készletbe csomagolt instrukcióknak megfelelően és mégsem jönnek elő a babanyomok a kívánt minőségben, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot minél hamarabb. Ilyenkor vagy ki tudjuk deríteni a problémát emailen/telefonon keresztül, vagy megkérünk, hogy csomagold vissza a készlet teljes taralmát a dobozába és küldd vissza nekünk. Megvizsgáljuk a visszaérkezett készletet és ha valóban abban van a hiba, visszatérítjük az árát és a szállítási költséget is.

Összefoglalva - 100% garancia

A Bambinoprint készletet... ...megrendelted, de nem bonottad ki ...megrendelted és ki is bontottad ...megrendelted, kibontottad és használtad is
Mi lesz most?  gyakorolhatod az elállás jogát 100% garanciánk esete kellékszavatosság - minőségi kifogásodat kivizsgáljuk
Teendőd Töltsd ki a lap alján található űrlapot Töltsd ki a lap alján található űrlapot Vedd fel velünk a kapcsolatot a helpdesk@bambinoprint.eu email címen
Határidő Kézhezvételtől számított 14 nap Kézhezvételtől számított 14 nap A hiba felfedezésétől számított 2 hónap (2 éves elévülési időn belül)
Visszaszállítás költsége Vásárlót terheli Vásárlót terheli Amennyiben bebizonyosodik a termék hibája, a szállítási díjakat is térítjük a termék árán felül
Visszatérítés        100%                             90%                             a vizsgálat eredményétől függ                                          

(A fenti táblázat egy általános összefoglaló kizárólag a Bambinoprint készletekre vonatkozóan. Az egyes esetek speciális voltuk folytán eltérhetnek és a fentiektől különböző megoldások illetve jogorvoslati lehetőségek állhatnak fenn. Kérdés esetén kérlek fordulj hozzánk és/vagy szakértőhöz.)

 

Kérünk tehát téged, hogy figyelmesen olvasd el a termékleírásokat, hogy ne érjen csalódás, amikor kézhez kapod termékeinket. Célunk minden esetben az, hogy örömet okozzunk, ezért dolgozunk nap, mint nap. Kérdéseiddel keress meg minket. Biztosan találunk megoldást.

Azért, hogy mosoly legyen az arcodon és a vásárlási élmény pozitív legyen, az alábbiakkal segítünk:

  • ügyfélszolgálat Budapesten, ahol személyesen is meg tudod nézni a kiszemelt termékeket (ezen kívül népszerű babás rendezvényeken is részt veszünk)
  • telefonos ügyfélszolgálat, ahol kérdezhetsz tőlünk hétköznapokon munkaidőben, vagyis 9-17 óra között
  • email és Facebook Messenger, Instagram profil, ahol szintén elérsz minket
  • Hírek menüpont a honlapunkon, ahol igyekszünk összefoglalni és frissen tartani a termékeinkkel kapcsolatos legfrissebb tudnivalókat
  • számos bababoltban is megtalálod a Bambinoprint készleteket, amelyeket így kézbe vehetsz, megszemlélhetsz közelebbről mielőtt a vásárlásról döntenél

A nem egyedi kérés alapján megrendelt termékek esetén van elállási jogod, ami nálunk lényegében a Bambinoprint készletekre vonatkozik csak:

A termék kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. Ez tehát a Bambinoprint készletek esetében áll fenn. Minden más termékünk személyre szabott, vagyis nem vonatkozik rá az elállás joga. Erről bővebben a Vásárlási feltételek menüpontban olvashatsz.

A Bambinoprint készleteket kizárólag sértetlen és hiánytalan állapotban tudunk visszavenni és fontos tudnod, hogy a visszaküldés költsége téged terhel. 

Visszaküldenéd az egyik termékünket (részletes feltételek fent illetve itt)? Sajnáljuk! Az alábbi űrlapon egyszerűen és gyorsan jelezheted, ha szeretnél elállni a vásárlástól.

 

Elállási nyilatkozat
Indoklás nélküli elállás kizárólag a Bambinoprint készletek esetében gyakorolható a kézhezvételtől számított 14 napon belül. Az egyedi ajándéktárgyakat csak minőségi kifogás esetében tudjuk visszavenni. Hibáztunk? Ne aggódj. Cseréljük a kifogásolt terméket.