Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Nielsen képkeret

Nielsen képkeret

Várható szállítás: 2023. december 11.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Ajánljuk modern berendezésekhez vagy olyan vásárlóinknak, akik nem ragaszkodnak a rózsaszín lány- vagy világoskék fiúszobákhoz. Színes és vidám környezetet alakíthatsz ki élénk piros keretekkel.

Mérete a babanyomok mellett fénykép és szöveg megjelenítését is lehetővé teszi. Profi előhívott fényképpel és a babanyomokkal fantasztikusan vidám dekorációja a baba/gyerekszobának.

Mérete: 21x29,7 cm vagyis A4-es

Színe: élénk piros

Minden keretet 2 mm-es flott üveggel, mdf hátlappal, akasztóval, kartonsarokkal szállítunk. Falra akasztható álló és fekvő formátumban.
Keret anyaga: Nielsen alumínium keret

Védőlap anyaga: üveg

Összeállítás:
FRAMES: fehér alapon nyomtatott keretben 1 fotó + nyomok vagy 1-1 nyom(pár) mérettől függően
PHOTO: nyom(ok) az általad küldött fotóra szerkesztve
Ha a beküldött képpel nem kivitelezhető a kért látvány, akkor jelentkezünk.
 
A szállítási határidőt a nyomok megérkezésétől számítjuk, az egyedi kérések, igények hosszabbíthatják a munkafolyamatokat, a szállítás késhet. Ebben az esetben egyeztetünk a megrendelővel.

 

A képek csak illusztrációk, képkereted az általad beküldött babanyomokkal  érkezik majd (amennyiben visszaküldted nekünk a Bambinoprint készlettel készült nyomokat) visszaigazolt megrendelésed alapján. A képekről emailben küldünk látványtervet mielőtt nyomtatásba kerülnek. Ilyenkor még van lehetőség apróbb változtatásokra.