Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Nyomalbum - tesók poszter
3.990 Ft
Menny.:db

Nyomalbum - tesók poszter

3.990 Ft
Kapható választék:
Nyomok elrendezése:
Nyomok színe:
Menny.:db
Várható szállítás: 2023. október 03.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

A Nyomalbum sorozatot az a tény hívta életre, hogy a Bambinoprint már betöltötte a 10. életévét, ami azzal jár, hogy már sok-sok család második, harmadik vagy negyedik gyermekének nyomait örökítik meg a szülők Bambinoprint készlettel és kérnek tőlünk emlékőrzőket belőlük.

A Nyomalbum tesós változatán a testvérek eltérő méretű talpnyomai adják az egyik legszebb látványt a világon. Lehetnek egy-egy talp legyező elrendezésben vagy két-két talp szív formába rendezve egymás felett.

Készítettünk pár vidám, de kontrasztos színösszeállítást, amelyet igyekszünk bővíteni. Emellett persze örömmel megvalósítunk egyedi elképzeléseket is.

Ha olyan nagyok már a tesók, hogy a Bambinoprint vagy ECO készlet A5 méretű kartonjára nem férnek már rá a nyomaik, akkor nagyobb méretű kartonra van szükséged. Ehhez ne felejts el Bambinoprint Követő készletet rendelni itt.

Poszter tulajdonságai: 

Mennyiség, méret: 1 db, 24x30 cm 

Papír: Kodak Premier Digital fotópapírra készül

Keret: a nyomok méretétől függően grafikusan kerülhet egy keret a poszterre a látvány kedvéért

Csomagolás : áttetsző tasakba kartonnal csomagolva, hogy sértetlenül megússza a szállítást. 

A nyomokat és a fotót így tudod elküldeni:

- postán: 1676 Budapest, Pf. 14.

- otthonról kényelmesen (email): office@bambinoprint.eu 

- nagy fájl esetén: küldheted nekünk valamelyik fájlküldő rendszerrel (Wetransfer, Toldacuccot, Google Drive mappamegosztással)

A képek csak illusztrációk, a Te képkereted az általad küldött fotóval és pici babád eredeti nyomaival érkezik majd a választott színben és elrendezésben. Bármi kérdésed lenne, ne tartsd magadban! Honlapunk főoldalán megtalálod az elérhetőségeinket.