Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csempék

Épp felújítasz, építkezel? Szeretnéd valóban örökre eltenni kisbabád nyomait. A Bambinoprint csempével mindez lehetséges.  Pontosan úgy lehet falra tenni, mint hagyományos társait.

Ha nem szeretnéd véglegesen a falra rögzíteni, válaszd a csempét fa képkeretben, amit felakaszthatsz vagy a polcra támaszthatsz.

A csempék esetében is a sokszínűségre törekszünk, így választhatsz kéznyomos illetve tappancsos minta közül attól függően, hogy Te milyen nyomokat küldesz vissza picibabádtól. Mi igyekszünk azt az elmosódásoktól megszabadítva, a lehető legjobb minőségben digitalizálni és a kérésednek megfelelő színűre varázsolni kiegészítve az általad választott vagy küldött szöveggel. 

Egy dolgon nem változtatunk: a nyomok méretén. Így ha véletlenül egy nagyobb gyermek lenyomata nem férne rá a kiválasztott csempére, akkor felvesszük veled a kapcsolatot és közösen választunk egy nagyobbat.

Ne feledd, hogy mi egyedileg, kézzel készítünk el minden egyes terméket. Előfordul, hogy a grafika az egyiken 1mm-rel feljebb van, mint a másikon, de mindegyiknek lelke van  angel.