Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Férfi pólók

Válassz hozzád illő mintát, színt férfi pólóink közül. Ami közös bennük, hogy a Te babád pici nyomai lesznek rajta és mindegyik kiváló minőségű 100% pamutból készült.

A pólóknál is a sokszínűségre törekszünk, így választhatsz kéznyomos illetve tappancsos minta közül attól függően, hogy Te milyen nyomokat küldesz vissza picibabádtól. Mi igyekszünk azt az elmosódásoktól megszabadítva, a lehető legjobb minőségben digitalizálni és a kérésednek megfelelő színűre varázsolni kiegészítve akár az általad választott vagy küldött szöveggel. 

A termékek oldalán találsz egy "Mérettáblázat" menüpontot, amire rákattintva találsz ábrát és táblázatot, amely segítséget nyújt a megfelelő méret meghatározásához. Egyedileg készített terméket (és hát nálunk minden póló olyan) sajnos nem tudunk cserélni/visszavenni mérethiba miatt, ezért különösen fontos, hogy ebben ne tévedj.

Ne feledd, hogy mi egyedileg, kézzel készítünk el minden egyes terméket. Előfordul, hogy a grafika az egyiken 2mm-rel feljebb van, mint a másikon, de mindegyiknek lelke van   angel.

Rendezés: