Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Photoprint kép
3.900 Ft
Menny.:db

Photoprint kép

3.900 Ft
Kapható választék:
Felirat:
Tartalom:
Menny.:db
Várható szállítás: 2023. október 06.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

A Photoprint poszterünk két nagyon fontos emlékörző együttese: kedvenc fotóid kisbabádról/rólad, a családról illetve az apró láb- és kéznyomai. Nézd meg, mit lehet ebből kihozni! 

Nincs más dolgod, mint elküldeni nekünk kisbabád nyomait és annyi fotót, ahány nyomot szeretnél a képre tenni. Mi pedig varázsolunk egyet és a képen látható csoda születik meg. Ki nem hatódik meg ennek láttán? 

Valentin napra vagy bármely más apás alkalomra pedig készítettünk egy új verziót, amire került egy halvány szürke kis alap. A stílus még így is minimál és talán jobban illik egy apuka dolgozószobájába. Az alapja az, hogy olyan fotókat küldjetek, amin a baba és apa együtt szerepel. Legideálisabb, ha az arcuk közel van egymáshoz. Ezeket a csodás pillanatokat őrízzük meg a kisbaba eredeti talp- illetve tenyérnyomába szerkesztve.

Tartalom: az általad elküldött fotók fekete fehérben kisbabád nyomaiba szerkesztve

A kép mérete: 18x24cm

Felirat: válassz a legördülő menüből

Poszter: fotólaborban előhívott kép

A képek csak illusztrációk, képkereted az általad beküldött babanyomokkal  érkezik majd (amennyiben visszaküldted nekünk a Bambinoprint készlettel készült nyomokat) visszaigazolt megrendelésed alapján. A képekről emailben küldünk látványtervet mielőtt nyomtatásba kerülnek. Ilyenkor még van lehetőség apróbb változtatásokra.
 
A szállítási határidőt a nyomok megérkezésétől számítjuk, az egyedi kérések, igények hosszabbíthatják a munkafolyamatokat, a szállítás késhet. Ebben az esetben egyeztetünk a megrendelővel.