Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
11.990 Ft
Menny.:db

Babyfootprint by Marlies Von Soden

11.990 Ft
Kapható választék:
Doboz felirat színe:
Menny.:db
Várható szállítás: 2022. november 30.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Babyfootprint by Marlies Von Soden dobozkája egy orvosi területen használt habot rejt a képen látható színben, amibe a baba talpát nyomva megmarad az apró lábnyoma 3D-ben.

A doboz mindkét oldala használható, tehát egy pár talpnyom megörökítésére alkalmas.  Egyedi, különleges ajándék babaváró ünneplésre, kismamának, friss szülőknek.

A hab mérete 8,5x12cm - ennél tehát kisebb talpnyom készíthető vele, ami 20-as cipőméretnek felel meg nagyjából. A képen látható nyom egy 6 hónapos babáé.

A doboz külsején a BABY felirat kérhető csillogó arany illetve ezüst színben.

Használata nagyon egyszerű:

A legjobb eredmény elérése érdekében érdemes akkor nyomot készíteni, amikor a baba alszik (így elkerüljük a hirtelen mozdulatokat) és egy határozott mozdulattal a baba talpát a habra helyezve és felülről nyomva tudjuk megörökíteni a lenyomatát. Tapasztalatunk szerint könnyebb, ha gördíted a talpát (mintha lépne). Amikor elkészült a lenyomat, akkor meg lehet ismételni a másik lábbal. 

A hab később is nyomásra érzékeny marad, így célszerű olyan helyre tenni, ahol nincs sérülésveszély. Közvetlen napfényt kerülni kell, hogy megőrízze a hab a színét. Áthelyezéskor, takarításkor kezdd azzal, hogy becsukod a dobozt. 

Biztonságos? 

Orvosi területen használt lenyomatvételi habról van szó, amely pár másodpercig érintkezik kisbabád érzékeny bőrével. Biztonságos, bőrirritációt nem okoz.